Wednesday, 26 October 2011

dulu dan skrang

Dulu dan Sekarang :/
Kau dah banyak berubah sekarang
.
Adakah semua ney berpunca dari aku ??
Dulu :Pagi2 fon dah vibrate text masuk "Morning sayangg , dah bgun nnti text okay <3"

Sekarang : Sampai aku dah bgun pun still tade text masuk . Bila tnya npe tak text , jawapannnya tetap sama "Org tnggu awak text dulu"



Dulu : Ajak pergi mana2 semua on . Even tak jadii .

Sekarang : Belum sempat habis cakap lagi dah mencelah "Sorry , org busy lah"



Dulu : Bila on the phone , masa nak letak tu selalu dngar "I Love You"

Sekarang : Belum cakap bye lagi dah letak .



Dulu : Bila lambat sikit je reply dah call "Sayangg , kenapa tak reply neyy"

Sekarang : Tak smpai 2 mnit text smpai , dapat lagi satu text "Awak tana reply suka hati awak laa"



Dulu : Balik skola mesti dapat miscall and text , kadang2 t'tye kenapa dia text walaupun dia tau aku tengah sekola . Act , dia nak bgtau dia tngu aku .

Sekarang : Satu hari fon tak bunyi .



Dulu : Aku merajuk , kau punya pujuk buat aku rase ohh sweet nye .

Sekarang : Aku touching sikit , kau punya baran buat aku rase ouch damn !



Hmm , aku nmpak sgt perubahan kau . Aku yg buat kau mcm ney ke ? Dah 2 malam aku nges sbb t'tye2 kenapa jadi mcam ney ? Hari khamis petang smpay aku text , call langsung tade respon dari kau . Padahal esok(jumaat) aku nak exam . Semalam aku suruh syera miscall kau , tak smpay 5 minit kau call dia . Bukan miscall tau . Kau tau ape yg aku rase time tuu ? Then , aku pulak miscall kau , satu jam aku tnggu langsung tade respon . Aku hanya mampu senyum kat syera . Nmpak sgt kan aku ney tak penting dalam hidup kauu ? Perlu ke aku sorang je pertahankan hubungan ney ? Maafkan aku , jika semua ney berpunca dari aku . Tp maaf juga , aku dah tak kuat :/ Tolong lepaskan aku :'(

1 comment: